Reemborsament:

El retorn de qualsevol producte ha de ser efectuat en un termini màxim de 24 hores en cas contrari no es farà responsable l’empresa de la devolució. La devolució de l’import del producte serà realitzada a la targeta o mètode de pagament utilitzat pel consumidor en la compra en un termini màxim de 10 dies. Aquest import serà reemborsat si el producte retornat es troba en perfectes condicions. No pot ser consumit i ha de tenir el mateix embalatge amb què va ser enviat amb mateix etiquetatge sense haver estat manipulat. Els enviaments que siguin retornats a jamonmania.es per part de l’empresa de missatgeria per motiu de deixadesa de client o adreça de lliurament incompleta o errònia, no seran reexpedits fins que el client aboni les despeses d’enviament corresponents a una nova expedició (no podent-se beneficiar novament de les despeses d’enviament gratuïts si la seva comanda supera els imports mínims exigits).

Edat mínima de compra

Els productes que s’ofereixen en aquesta web tan sols poden ser adquirits per persones majors d’edat, ja que alguns poden contenir substàncies destinades l ús exclusiu de persones que tinguin la majoria d’edat.

Terminis de lliurament i formes d’enviament

Un dels nostres principals esforços se centra en servir les comandes en el menor termini de temps possible.
Jamonmania.es garanteix el lliurament a l’transportista, el mateix dia de la realització de la comanda, de totes aquelles comandes que confirmats abans de les 18:00 hores (hora catalana), sempre que es trobin en estoc, i llevat que es realitzin en diumenges i festius, i en aquest cas la comanda es tramitarà el primer dia laborable posterior a el dia de realització de la mateixa. A més, s’ha de tenir en compte que els terminis es computen en dies laborables i que es poden veure alterats per festes locals o nacionals. I recorda, si la forma de pagament triada és transferència bancària, no es realitzarà l’enviament de la comanda fins que no tinguem confirmació bancària de la transferència. En el cas de realitzar la comanda d’un producte sense disponibilitat immediata, s’entendrà com un prepedido i serà confirmat via email per jamonmanioa.es amb la màxima brevetat possible, on a més s’indicarà la disponibilitat del producte i el termini de lliurament previst de la mateixa . Un cop el rebis podràs activar la comanda i que es lliuri en la data prevista o anul·lar el mateix. Termini de lliurament a l’estranger serà d’aproximadament 7 dies i en la resta de la península en un termini de 72 hores. Jamonmania.es es reserva el dret de variar el tipus d’enviament i la companyia per la qual s’efectua aquest, independentment del que s’exposa en aquestes pàgines, i sempre que no suposi un perjudici manifest per al client. Nota: En cap cas es realitzaran enviaments a apartats postals.

Jamonmania.es ofereix tres formes d’enviament:

1) Enviament a domicili

Enviaments a Espanya Peninsular i Portugal mitjançant missatgeria urgent (a l’adreça que vostè ens indiqui).

2) Recollida a Franquícia d’empresa de missatgeria

Enviaments per a la seva recollida en la franquícia de l’empresa de transport urgent MRW més propera al domicili que ens hagi indicat.

3) Recollida a botiga

Si ho desitja, pot recollir la seva comanda sense cost addicional a la nostra botiga situada al C / Can Semí 19, Urb. Can Semí, codi postal 17249 de Castell-Platja d’Aro, Girona. i estalviar-se els ports. Només haurà de marcar aquesta opció a l’indicar la direcció de lliurament de la seva comanda.

Quan la Comanda hagi sortit dels nostres magatzems, li notificarem degudament aquest fet a l’adreça de correu electrònic que ens faciliti. Preguem avisi a jamonmania.es a través del correu electrònic jamonmania@jamonmania.es si transcorreguts 48 hores després d’haver rebut aquesta notificació no ha rebut el seu Comanda.

Els enviaments que siguin retornats a jamonmania.es per part de l’empresa de missatgeria per motiu de deixadesa de client o adreça de lliurament incompleta o errònia, no seran reexpedits fins que el client aboni les despeses d’enviament corresponents a una nova expedició (no podent-se beneficiar novament de les despeses d’enviament gratuïts si la seva comanda supera els imports mínims exigits).