A que ens dediquem?

Jamonmania és una empresa de tradició familiar, ens dediquem a la compra, venda, importació i exportació, distribució i comercialització a l’engròs i al detall, de tota classe de productes alimentaris i begudes, ja siguin naturals, transformats o precuinats.

El nostre servei de tall de pernil és un dels més sol·licitats, en jamonmania som experts talladors de pernil. Aquest servei sol realçar en casaments, batejos i tot tipus d’esdeveniments.

Som una empresa nascuda el 2000, en Jamonmania apostem per la qualitat. El nostre major repte és sempre oferir el millor servei als nostres clients. El nostre eslògan és millorant dia a dia, ja que això és el que intentem per tots els mitjans.

Els nostres productes

En Jamonmania trobaràs una àmplia varietat de productes, però tots ells tenen alguna cosa en comú, són de la màxima qualitat. Cadascun dels nostres productes és seleccionat i analitzat per al seu consum, per oferir així la millor qualitat.

En Jamonmania som experts en alimentació, portem treballant en el sector més de 30 anys, assessorem als nostres clients per així satisfer les diferents necessitats d’aquests. Els productes que comercialitzem són de qualitat premium.

Els nostres clients confien sempre en nosaltres perquè saben que sempre apostem per la qualitat i oferim sempre el millor servei. El servei és totalment personalitzat, ja que cada establiment pot tenir diferents necessitats.

En Jamonmania som especialistes en la comercialització de productes ibèrics. Els nostres productes estrella són les paletes i pernils Ibèric de gla ibèrics 100%